Темы дня:

Байден підписав бюджет і нагадав про Україну

Байден підписав бюджет і нагадав про Україну

Сенат США схвалив законопроект про витрати державних відомств на 1,2 трильйона доларів. Такий крок запобігатиме тимчасовому припиненню роботи уряду (шатдауну).

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден підписав схвалений Сенатом законопроєкт про фінансування уряду на 1,2 трлн доларів. Він також закликав Палату представників розблокувати проект закону щодо підтримки для України, Ізраїлю та Тайваню. Про це у суботу,, 23 березня, йдеться у офіційному повідомлені Білого дому.

Американський лідер зауважив, що підписаний ним документ продовжує роботу уряду, інвестує в американський народ, зміцнює економіку та національну безпеку. У той же час, він наголосив, що Конгрес не закінчив свою роботу.

“Ця угода є компромісом, що означає, що жодна зі сторін не отримала всього, чого хотіла”, – додав Байден.

“Я хочу чітко заявити – робота Конгресу не завершена. Палата представників має ухвалити двопартійний закон про додаткове фінансування України, Ізраїлю та Тайваню”, – додав він.

Нагадаємо, Сенат США схвалив законопроєкт про фінансування уряду на 1,2 трлн доларів і тепер його має підписати голова Білого дому Джо Байден.

Як ми вже писали, конгресвумен Марджері Тейлер Грін, яка належить до ультраправого крила Республіканської партії, у п’ятницю, 22 березня, подала резолюцію про зняття спікера Майка Джонсона.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: