Темы дня:

Авіація ЗСУ потужно вдарила по окупантах

Авіація ЗСУ потужно вдарила по окупантах

Українські військові 27 лютого знищили одразу два російських винищувачі-бомбардувальники Су-34.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 15 районах зосередження особового складу армії Росії. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ в вечірньому зведенні у вівторок, 27 лютого.
Підрозділами Повітряних Сил ЗСУ було знищено два винищувачі-бомбардувальники Су-34 та чотири розвідувальних БпЛА.
Підрозділи ракетних військ завдали ураження по трьох районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, двох артилерійських засобах, засобу протиповітряної оборони та радіолокаційній станції росіян.
Протягом доби на фронті відбулося 86 бойових зіткнень. Загалом війська Росії завдали чотири ракетних та 52 авіаційних удари, здійснили 94 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.
На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили 11 атак противника в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка, де ворог безуспішно намагався вибити українські війська із займаних позицій.
На Лиманському напрямку ЗСУ відбито дев’ять атак противника в районі населеного пункту Терни Донецької області, де противник безуспішно намагався прорвати оборону.
На Бахмутському напрямку українськими військовими відбито шість атак противника в районах населених пунктів Іванівське, Кліщіївка та Андріївка Донецької області, де ворог намагався покращити своє тактичне положення.
На Авдіївському напрямку, захисниками відбито 18 атак росіян в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області.
На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Новомихайлівки та західніше Побєди Донецької області, де окупанти 15 разів намагалися прорвати оборону, також відбито ще чотири атаки в районах південніше Вугледара, Старомайорського та Урожайного Донецької області.
На Оріхівському напрямку Силами оборони відбито шість атак противника в районах населених пунктів Малинівка та Роботине Запорізької області.
На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити українські підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби здійснено одну спробу штурму позицій ЗСУ.

Нагадаємо, сьогодні зранку Повітряні сили ЗСУ збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на Східному напрямку. Після обіду українські військові знищили ще один Су-34.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости