Темы дня:

Атака РФ на південь: постраждали 13 цивільних

Атака РФ на південь: постраждали 13 цивільних

У результаті нападу ворога поранено дев’ятьох мирних жителів Одеси, одного – в Одеському районі, ще одного – у Херсоні та двох – на Миколаївщині.

Внаслідок масованої атаки РФ на південь України постраждали 13 мирних жителів. Про це 19 липня повідомило Оперативне командування Південь.

Зазначається, що в Одесі троє цивільних було травмовано через падіння ракети Х-59.

Крім того, внаслідок бойової роботи зі знищення ракет та дронів вибуховою хвилею було пошкоджено кілька багатоквартирних будинків в житлових комплексах міста.

“Щонайменше шестеро одеситів, серед яких дев’ятирічний хлопчик, звернулися по медичну допомогу у зв’язку з отриманням поранень уламками скла та інших предметів”, – уточнили військові.

Мер Одеси Геннадій Труханов заявив, що місто пережило “одну з найжахливіших ночей”.

“Рашисти атакували Одесу різними типами ракет та Шахедами. Такого масштабу атаки ми не пригадуємо від початку повномасштабного вторгнення. Внаслідок атаки в Пересипському та Київському районах є пошкодження житлових будинків, вибито вікна. Пошкоджено Слобідське кладовище. За попередньою інформацією, загиблих немає”, – наголосив він.

В Одеському районі постраждав співробітник промислового об’єкта, в який поцілив ворог.

Також через влучання дрона у Херсоні травмована літня жінка. Ще двоє цивільних отримали поранення через падіння уламків БПЛА у Миколаївській області.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости