Темы дня:

Акторка Емілі Блант розповіла про знущання російського режисера

Акторка Емілі Блант розповіла про знущання російського режисера

Емілі Блант повідомила, що російський режисер Андрій Кончаловський запам’ятався їй мерзенним і жахливим.

Британська актриса Емілі Блант назвала російського режисера Андрія Кончаловського жорстоким, заявивши, що йому подобалося принижувати її на прослуховуваннях. Про це повідомляє The Sun.

Зірка, якій на той момент було 19 років, розповіла, що проходила проби на роль молодої коханки короля Генріха II у фільмі Лев взимку 2003 року. Зрештою, її отримала його дружина Юлія Висоцька.

“Він був дуже жорстоким на прослуховуванні і любив мене збивати з пантелику. Там була дуже женоненависницька атмосфера, і я просто пам’ятаю, що відчувала себе лише оболонкою тої, якою була. Цей кастинг мені запам’ятався як жахливий, тому що ти відчуваєш себе таким приниженим”, – згадує Емілі.

Виступаючи на заході американського фонду підтримки акторів, Блант зізналася, що не може пригадати імені Кончаловського.

“Я маю лише сказати, що він був мерзенним. Це справді жахливо”, – зауважила акторка.

Зірка екрану також зазначила, що їй не сподобалося, як з нею розмовляв режисер. Вона підкреслила, що актори повинні бути спокійними і “тримати себе в руках”, що необхідно в професії. Але не завжди вдається не бути вразливим.

“У цій роботі іноді є елемент життя в окопах. Це може бути болісно, і це може бути так само красиво, як і боляче. І я була до цього готова. Іноді в цій роботі є елемент підготовки до атаки, але це було найнеприємнішим моментом”, – говорить голлівудська зірка.

Раніше повідомлялося, що Іванна Сахно отримала головну роль у фільмі М3ГАН 2.0 / M3GAN 2.0.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости