Темы дня:

Зятю Медведчука пророкують велику посаду на окупованій РФ території України

Зятю Медведчука пророкують велику посаду на окупованій РФ території України

Днями він відвідав захоплений Маріуполь.

Зять звинуваченого у держзраді народного депутата Віктора Медведчука Андрій Рюмін “засвітився” у Маріуполі. Як заявила російська компанія “Россети”, місто він прибув нібито з інспекцією як генеральний директор ПАТ для перевірки “відновлення електромережевих об’єктів міста”.

Також він побував у низці інших окупованих росіянами населених пунктів Донецької області.

Однак російський політтехнолог Станіслав Бєлковський заявив, що Рюмін може отримати високу посаду на захоплених Росією територіях України.

“Враховуючи, що пан Рюмін – перевірений і надійний член сім’ї пана Медведчука з 2006, він може стати одним з найважливіших керівників на зайнятих і анексованих РФ територіях України”, – написав він.

Андрію Рюміну 41 рік. 2006 року він одружився з дочкою Віктора Медведчука Іриною.

З 2018 року він став головою ПАТ “Россеті Лененерго”, а в 2021 році Рюмін став виконувачем обов’язків голови найбільшої в Росії енергетичної компанії ПАТ “Россеті”.

У Росії планували щонайменше кілька схем управління захопленими територіями України. Зокрема планувалось об’єднання Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей в новий федеральний округ та приєднання його до Росії.

Також ходили чутки про можливе призначення куратором Кремля щодо питань України колишнього очільника Роскосмосу Дмітрія Рогозіна.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости