Темы дня:

ЗСУ збили 15 дронів-камікадзе – Генштаб

ЗСУ збили 15 дронів-камікадзе – Генштаб

Противник не залишає спроб вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Ворог обстрілює позиції наших військ уздовж лінії зіткнення, здійснює інженерне обладнання оборонних позицій та рубежів за окремими напрямками та веде повітряну розвідку. Також продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та житлах цивільного населення. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 20 жовтня.
Протягом доби противник завдав трьох ракетних та 20 авіаційних ударів, здійснив до 10 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Удари зазнали до 20 населених пунктів. Зокрема, Терни, Бахмут, Вугледар та Камишеваха Донецької області.
Також ворог вкотре завдав масованого удару з використанням іранських ударних безпілотників по цивільній інфраструктурі України. З 20 дронів 15 успішно збили наші захисники.
На Волинському та Поліському напрямках ситуація без істотних змін. Але Республіка Білорусь і надалі підтримує збройну агресію РФ проти України. Зберігається загроза завдання ракетних ударів та застосування ударних безпілотників по території України.
На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог завдав вогневого ураження по позиціях Сил оборони та цивільній інфраструктурі в районах понад 35 населених пунктів уздовж усієї лінії зіткнення.
На Південнобузькому напрямку обстріляно райони понад 30 населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Для ведення повітряної розвідки ворог здійснив до 40 вильотів БПЛА різних типів.
Авіація Сил оборони протягом цієї доби завдала шість ударів. Підтверджено ураження двох районів зосередження озброєння та військової техніки, двох опорних пунктів, а також двох позицій зенітних ракетних комплексів супротивника. Підрозділи протиповітряної оборони збили 15 БПЛА Shahed-136.
Воїни ракетних військ та артилерії вразили пункт управління, два райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та два склади боєприпасів противника.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости