Темы дня:

ЗСУ завдають значної шкоди армії РФ

ЗСУ завдають значної шкоди армії РФ

З метою заповнення втрат та доукомплектування підрозділів першого армійського корпусу окупаційних військ на території Донецької області активізувалися заходи примусової мобілізації.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення з військового вторгнення РФ в Україну станом на вечір вівторка, 13 грудня.
Протягом доби противник завдав 2 ракетних удари по цивільній інфраструктурі Запорізької та Харківської областей, а також здійснив понад 20 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.
На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог обстріляв райони населених пунктів Середина-Буда та Рясне Сумської області, а також Стрілка, Стариця, Амбарне, Ольховатка, Дворічна та Червоне у Харківській області.
На Куп’янському напрямку обстріли з танків та всього спектру артилерії зазнали райони населених пунктів Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Берестове Харківської області та Стельмахівка і М’ясожарівка на Луганщині.
На Лиманському напрямку ворог здійснив обстріл з танків та артилерії по районах населених пунктів: Греківка, Майданчик і Невське Луганської області, а також Терни, Ямполівка Донецької області.
На Бахмутському напрямку противник здійснив обстріл позицій Сил оборони по танках, мінометах ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів: Верхньокам’яне, Спірне, Білогорівка, Веселе, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Часів Яр, Дружба, Залізне Донецької області.
На Авдіївському напрямку ворог здійснив обстріл з танків та артилерії різних типів районів майже двадцяти населених пунктів, зокрема Авдіївка, Невельське, Георгіївка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.
На Новопавлівському напрямку ворог здійснив обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії районів поблизу населених пунктів Времівка, Вугледар, Нескучне та Пречистівка Донецької області.
На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує обстрілювати наші позиції та цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Здійснив обстріл з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії районів понад 25 населених пунктів зокрема: Плавні, Гуляйполе, Дорожнянка, Ольгівське, Запорізькій області, а також Чорнобаївка, Антонівка, Микільське, Токарівка, Милове, Херсон.
“З метою поповнення втрат та доукомплектування підрозділів першого армійського корпусу окупаційних військ на території Донецької області активізувалися заходи примусової мобілізації. У місті Горлівка призову підлягають особи чоловічої статі, у тому числі з позначкою “бронь” у військових квитках”, – йдеться у зведенні.
Повідомляється, що внаслідок ураження пункту дислокації особового складу російських окупаційних військ 11 грудня у районі населеного пункту Кадіївка Луганської області противник втратив до 60 військовослужбовців убитими та до 100 пораненими.
“Підтверджено ураження противника Силами оборони України за попередні дні в Запорізькій області. Крім знищення керівного складу 58-ї армії в місті Мелітополь, в районах населених пунктів Енергодар, Токмак і Гуляйполі знищено три типи артилерійських установ, до 10 одиниць військової техніки 150 військовослужбовців противника. Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України вразили 2 райони зосередження особового складу російських окупантів”, – зазначають у Генштабі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости