Темы дня:

ЗСУ завдали 15 ударів по російських загарбниках

ЗСУ завдали 15 ударів по російських загарбниках

Було вражено 14 районів зосередження окупантів і одну станцію радіоелектронної боротьби, а також збито дрон Мерлін.

З початку цієї доби українські військові відбили більш як 50 атак російських агресорів на напрямках і завдали по них 15 ударів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у понеділок, 17 квітня.
Так, авіація сил оборони 12 разів вдарила по районах зосередження окупантів. Також було збито ворожий розвідувальний БПЛА типу Мерлін. А ракетні війська та артилерія вразили два райони зосередження живої сили противника, а також одну станцію радіоелектронної боротьби (РЕБ).
Своєю чергою, ворог завдав 34 авіаційних ударів і здійснив 31 обстріл із РСЗВ. Росіяни атакували позиції ЗСУ на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.
“Протягом доби на зазначених ділянках фронту нашими захисниками відбито понад 50 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка”, – йдеться у повідомленні.
При цьому на Запорізькому та Херсонському напрямках супротивник продовжував вести оборонні дії.
Нагадаємо, сьогодні президент країни-агресора Росії Путін вкотре цинічно висловився про Україну, назвавши її “очевидним пріоритетом” для армії РФ.
За час війни на “пріоритетному напрямку” загинуло понад 182 тисячі російських окупантів. Лише за добу 16 квітня було відмінусовано майже 600 росіян.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости