Темы дня:

ЗСУ вразили 19 районів скупчень росіян – Генштаб

ЗСУ вразили 19 районів скупчень росіян – Генштаб

Протягом минулої доби українські військові відбили 42 атаки російських окупантів на чотирьох напрямках фронту.

За минулу добу українські захисники вдарили по 19 районах зосередження російських загарбників, двох складах боєприпасів та ще трьох важливих ворожих цілях і збили дрон. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у зведенні у вівторок, 9 травня.

Вказано, що росіяни продовжували спроби наступу на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Продовжуються важкі бої за Бахмут та Мар’їнку. Протягом доби було відбито 42 атаки противника на зазначених ділянках фронту.

Минулої доби армія РФ завдала 30 ракетних, 61 авіаційний удар та здійснила 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура, є постраждалі.
У свою чергу авіація Сил оборони за минулу добу завдала 16 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника. Протягом доби захисники знищили ворожий розвідувальний БпЛА типу Zala.
Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три райони зосередження живої сили, два склади боєприпасів та ще три важливі ворожі цілі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости