Темы дня:

ЗСУ відбили всі штурми на сході – Генштаб

ЗСУ відбили всі штурми на сході – Генштаб

На Бахмутському напрямку наступальними діями росіяни намагалися просунутися у напрямку Бахмута, але безуспішно.

З початку цієї доби війська країни-агресора Росії здійснили безуспішні спроби наступу на трьох напрямках на сході та півдні України. У результаті ворог зазнав втрат і відступив, повідомляє Генштаб ЗСУ в оперативному зведенні ввечері у четвер, 18 серпня.

“На Краматорському напрямку… окупанти зробили безуспішну спробу наступу у напрямку Миколаївка – Виїмка. Зазнали втрат і відступили. На Бахмутському напрямку… противник намагався прорвати оборону наших військ і просунутися з районів Володимирівки, Покровського, Клинового, Семигір’я та Гольмівського у напрямку міста Бахмут. Успіху не мав, відійшов”, – йдеться у зведенні.
На Авдіївському напрямку ворог зробив невдалі спроби покращення тактичного становища на напрямках Верхньоторецьке – Кам’янка, Новоселівка Друга – Авдіївка, Піски – Першотравневе та Лозове – Першотравневе.
Також росіяни намагалися покращити тактичне становище у напрямку Тарамчук – Водяне. Скрізь дістали жорстку відсіч і відступили.
Ворог задіяв танки, ствольну артилерію та реактивні системи залпового вогню для обстрілів районів населених пунктів на Харківському, Слов’янському, Краматорському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках, здійснив обстріл зі ствольної артилерії прикордонних населених пунктів.
Крім того, окупанти завдали авіаудару безпосередньо по місту Красногорівка Донецької області, а також по околицях Верхнього Салтова, Старого Салтова та Баранівки Харківської області, села Спірне на Краматорському напрямку, Соледара, Бахмута, Яковлівки, Зайцевого, Покровського, Веселої Долини та Білогорівки на Бахмутському напрямку, міста Вугледар на Новопавлівському напрямку, сіл Щербаки, Новоандріївка та смт Залізничне на Запорізькому напрямку, Білогірки, Білої Криниці та Лозового на Південнобузькому напрямку.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости