Темы дня:

ЗСУ відбили близько 10 ворожих атак – Генштаб

ЗСУ відбили близько 10 ворожих атак – Генштаб

Минулої доби окупанти завдали п’ять ракетних і 14 авіаударів, здійснили понад 60 обстрілів з РСЗВ.

Підрозділи Сил оборони за добу відбили ворожі атаки близько десяти населених пунктів – Спірного, Соледара, Бахмутського, Одрадівки, Курдюмівки та Зайцева, Майорська, Кам’янки, Авдіївки та Опитного. Про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ 24 вересня.

Зазначається, що українська авіація завдала 25 ударів по ворогові. Підтверджено ураження 18 районів зосередження живої сили та військової техніки супротивника та семи позицій зенітних ракетних комплексів.

Підрозділи протиповітряної оборони знищили один гелікоптер, один літак та вісім БПЛА окупантів.

Ракетні війська та артилерія вразили шість пунктів управління, понад 20 районів зосередження живої сили та техніки противника, три позиції протиповітряної оборони та чотири склади з боєприпасами.

Як повідомили у Генштабі, ворог продовжує зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області та утриманні захоплених територій, а також зриву активних дій сил оборони на окремих напрямках. Обстрілює позиції українських військ на всій лінії зіткнення, намагається відновити втрачені позиції, веде повітряну розвідку.

Минулої доби російські загарбники завдали п’ять ракетних і 14 авіаударів, здійснили понад 60 обстрілів з РСЗВ з військових та цивільних об’єктів на території України.

Від обстрілу ворога постраждали понад 60 населених пунктів. Зокрема, Печеніги, Яцківка, Ярова, Мар’їнка, Красногорівка, Білогірка, Миролюбівка, Миколаїв, Сухий Ставок, Нова Григорівка, Південне, Малі Щербаки, Григорівка, Північне, Щербаки, Очаків, Солоне, Оріхів та Архангельське. Внаслідок ворожого удару по Одесі з використанням ударних БпЛА загинули двоє людей і ще двоє отримали поранення.

Вночі ракетний обстріл з боку окупантів зазнав Миколаїв.

На Волинському та Поліському напрямах ситуація без істотних змін.

На інших напрямках противник здійснив обстріл з танків, мінометів та артилерії:

  •     на Сіверському напрямку – у районах населених пунктів Павлівка, Миропільське, Краснопілля, Мезенівка та Славгород Сумської області;
  •     на Слобожанському напрямку – у районах населених пунктів Івашки, Стрілеча, Олександрівка, Колодязне та Дворічна;
  •     на Краматорському напрямку – Ярова, Райгородок, Діброва, Озерне, Сіверськ, Спірне, Роздолівка, Веселе та Білогорівка;
  •     на Бахмутському напрямку – Яківлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Одрадівка, Зайцеве та Майорськ;
  •     на Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках – Нью-Йорк, Шевченко, Бердичі, Авдіївка, Карлівка, Першотравневе, Водяне, Опитне, Мар’їнка, Парасковіївка, Новомихайлівка, Велика Новосілка, Золота Нива, Вугледар, Микільське, Єгорівка та Новоукраїнка.
  •     на Південнобузькому напрямку обстріли зазнали понад 35 населених пунктів. Серед них – Високопілля, Миролюбівка, Українка, Лозове, Благодативка, Широке, Сухий Ставок, Безіменне, Тернові Поди, Ольгіно, Лимани та Мирне.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости