Темы дня:

ЗСУ відбили атаки ворога на трьох напрямках

ЗСУ відбили атаки ворога на трьох напрямках

Авіація Сил оборони завдала 32 удари. Уражено 24 райони зосередження озброєння та військової техніки окупантів.

Минулої доби противник завдав п’ять ракетних і 23 авіаційних удари, здійснив до 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 16 жовтня.

Ударів зазнали об’єкти та мирні громадяни в районах понад 30 населених пунктів. Зокрема, це – Нікополь та Шахтарське Дніпропетровської області; Глушківка Харківської області; Оріхів та Малі Щербаки Запорізької області; Дмитрівка – Київській; Білогірка у Херсонській області та Вугледар у Донецькій області.

За уточненою інформацією, підтверджено результати вогневого ураження противника. Внаслідок точкових ударів артилерії Сил оборони у населеному пункті Марфопіль Запорізької області знищено склад боєприпасів та поранено понад 20 окупантів. У населеному пункті Токмак знищено 10 одиниць військової техніки та поранено до 40 військовослужбовців. У населеному пункті Пологи – до 30 поранених окупантів. У Кам’янці-Дніпровській знищено сім одиниць військової техніки та поранено близько 40 військовослужбовців противника. Кількість загиблих, які окупанти намагаються ретельно приховати, уточнюється.

Минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Торське та Спірне на Краматорському напрямку, Берестове, Соледар та Бахмут на Бахмутському напрямку та Мар’їнка, Перемога та Невельське на Авдіївському напрямку.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 32 ударів. Підтверджено ураження 24 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також вісім позицій зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони у різних напрямках збили шість БПЛА та один вертоліт ворога.

Ракетні війська та артилерія за минулу добу вразили три райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, один склад боєприпасів, сім об’єктів ППО противника та інші військові цілі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости