Темы дня:

ЗСУ відбили 70 атак росіян за добу – Генштаб

ЗСУ відбили 70 атак росіян за добу – Генштаб

Найінтенсивніші бої продовжуються за населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

Українські військові минулої доби відбили 70 атак російських агресорів і завдали по них понад 20 ударів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні у суботу, 1 квітня.

“Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Минулої доби, завдяки організованим і злагодженим діям підрозділів Сил оборони України, а також особистої мужності кожного захисника, було відбито 70 атак противника на зазначених напрямках”. , – йдеться у зведенні.

Наголошується, що найінтенсивніші бої продовжуються за населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

Вчора противник завдав п’ять ракетних та 16 авіаційних ударів, здійснив 39 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

У свою чергу, авіація Сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження загарбників. Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили дев’ять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, склад пально-мастильних матеріалів, два зенітно-ракетні комплекси, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, а також станцію радіоелектронної боротьби.

Раніше в ГУР заявили, що зараз є апогей “великого наступу” Росії. Більш ніж за рік війни ворог не досяг жодної стратегічної мети, яку ставили в Кремлі.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости