Темы дня:

ЗСУ відбили 50 атак росіян і збили 15 дронів

ЗСУ відбили 50 атак росіян і збили 15 дронів

Авіація Сил оборони за добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки росіян.

Протягом 6 травня українські військові відбили 50 атак росіян на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках та знищили 15 БпЛА. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у зведенні в неділю, 7 травня.
“Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, де, протягом минулої доби, підрозділи сил оборони України відбили близько 50 атак. Найзапекліші бої ведуться за Бахмут та Мар’їнку”, – йдеться у повідомленні.
Зазначено, що на Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії. Тривають бої у місті Бахмут. Безуспішно ворог атакував в напрямку Богданівки, Іванівського, Предтечиного та Нью-Йорка.

На Авдіївському напрямку минулої доби противник наступальних дій не проводив.
На Мар’їнському напрямку підрозділи сил оборони відбили численні атаки противника в районі міста Мар’їнка.

На Лиманському напрямку росіяни вели наступальні дії у напрямку Білогорівки та Спірного, успіху не мали.

Вчора російські війська завдали шість ракетних ударів, зокрема по містах Часів Яр, Костянтинівка та Херсон. Крім того, противник завдав 48 авіаційних ударів та здійснив 77 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура, є потерпілі.
У свою чергу авіація Сил оборони за минулу добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки росіян, а також один удар по ворожому зенітно-ракетному комплексу.
Протягом минулої доби наші захисники знищили сім ударних та вісім розвідувальних БпЛА. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, три райони зосередження озброєння та військової техніки противника, а також артилерійський підрозділ на вогневій позиції.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: