Темы дня:

ЗСУ відбили 11 атак ворога на Донбасі – Генштаб

ЗСУ відбили 11 атак ворога на Донбасі – Генштаб

Війська РФ вели обстріли на всіх напрямках, завдали трьох ракетних та 17 авіаційних ударів.

Минулої доби українські захисники відбили атаки окупантів у районах 11 населених пунктів: Новоселівське, Андріївка, Червонопопівка, Житлівка, Серебрянське і Білогорівка на Луганщині та Верхньокам’янське, Соледар, Бахмутське, Підгородне і Бахмут Донецької області.Про це 11 грудня повідомив Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні.

Крім того, противник завдав трьох ракетних та 17 авіаційних ударів, а також здійснив понад 60 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

“Надалі зберігається загроза ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій території України”, – наголосили у Генштабі.

На Волинському та Поліському напрямах ситуація залишається без істотних змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог продовжує утримувати війська у прикордонних районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей.

Мінометних та артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Винторівка та Могриця Сумської області та Стрілеча, Зелене, Стариця, Огірцеве, Варварівка, Черняків, Чугунівка, Дворічна і Рідкодуб на Харківщині.

На Куп’янському та Лиманському напрямках окупанти обстріляли райони населених пунктів Западне, Кислівка, Табаївка, Піщане, Крохмальне, Берестове, Харківської області; Терни на Донеччині та Стельмахівка, Новоєгорівка, Макіївка, Площанка, Невське і Діброва Луганської області.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках противник обстрілював позиції ЗСУ в районах понад двадцяти населених пунктів, зокрема, Верхньокам’янське, Спірне, Веселе, Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Георгіївка, Мар’їнка, Біла Гора, Курдюмівка, Залізне та Авдіївка Донецької області.

На Новопавлівському напрямку ворог намагався вразити позиції українських військ із танків та артилерії поблизу Великої Новосілки, Нескучного, Пречистівки та Вугледара Донецької області.

У Запорізькому напрямку російські загарбники обстріляли понад двадцять населених пунктів. Серед них – Зелене Поле, Новосілка, Новопіль, Времівка Донецької області та Новоандріївка, Оріхів, Гуляйполе, Дорожнянка, Залізничне і Мала Токмачка на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку під ударами окупантів перебували передмістя Херсона та саме місто, а також інші населені пункти на узбережжі Дніпра.

Підрозділи ракетних військ та артилерії ЗСУ за минулу добу вразили три пункти управління та три райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости