Темы дня:

ЗСУ нанесли 20 ударів по росіянах – Генштаб

ЗСУ нанесли 20 ударів по росіянах – Генштаб

Під обстріли потрапили три артилерійських підрозділи, зенітно-ракетний комплекс, сім станцій радіоелектронної боротьби та радіолокаційна станціа окупантів.

З початку поточної доби українські військові завдали 20 ударів по російським агресорам і знищили багато важливих цілей. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у четвер, 18 травня.

Так, авіація Сил оборони завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, знищила 21 крилату ракету та сім ворожих розвідувальних дронів різного типу.

А підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, три артилерійських підрозділи на вогневій позиції, зенітно-ракетний комплекс, сім станцій радіоелектронної боротьби та радіолокаційну станцію окупантів.

У свою чергу росіяни і надалі зосереджували основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Там протягом доби відбулось 17 бойових зіткнень. А найгарячіші бої велись за Бахмут та Мар’їнку.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости