Темы дня:

ЗСУ атакували два райони скупчення окупантів

ЗСУ атакували два райони скупчення окупантів

Військові РФ за добу здійснили близько 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціх українських військ.

ЗСУ атакували два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ 22 листопада.
Зазначається, що окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території, зосереджують зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України, здійснюють інженерне обладнання лінії оборони, на окремих напрямках продовжують наступальні дії, ведуть повітряну розвідку.
Військові РФ за добу здійснили близько 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціх українських військ і населених пунктах.
Як заявили у Генштабі, на Волинському і Поліському напрямках ситуація залишається без значних змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.
Білорусь продовжує підтримувати збройну агресію РФ проти України, надаючи їй інфраструктуру, територію та повітряний простір. Зберігається загроза завдання противником ракетних та авіаційних ударів, у тому числі із застосуванням ударних БпЛА з території та повітряного простору Білорусі.
  • На Сіверському напрямку ворог здійснив обстріл з реактивних систем залпового вогню у районі населеного пункту Кустине Сумської області.
  • На Слобожанському напрямку у прикордонних районах Бєлгородської області противник продовжує утримувати угруповання військ задля проведення демонстраційних дій. Окупанти періодично ведуть обстріл позицій наших військ, а також населених пунктів Харківської області поблизу державного кордону України.
  • На Куп’янському і Лиманському напрямках противник веде оборону й обстрілює з танків, мінометів і ствольної артилерії, зокрема, райони населених пунктів Кислівка, Крохмальне, Берестове Харківської області, а також Макіївка і Білогорівка у Луганській області.
  • На Бахмутському й Авдіївському напрямках противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій. Здійснив обстріл з танків та артилерії різних типів районів населених пунктів Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Зеленопілля, Авдіївка, Водяне, Першотравневе, Невельське.
  • На Новопавлівському і Запорізькому напрямках ворог здійснив обстріл позицій Сил оборони України з танків і всього спектру артилерії. Від артилерійського вогню противника постраждали райони близько десяти населених пунктів. Зокрема, Оріхів Запорізької області.
  • На Криворізькому і Херсонському напрямках противник веде позиційну оборону, вдосконалює фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів, не припиняє артилерійського обстрілу позицій наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро. Застосовував ствольну і реактивну артилерію для обстрілів населеного пункту Мар’ївка Дніпропетровської області, а також Токарівки, Антонівки, Дніпровського Херсонської області і Херсона.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости