Темы дня:

«Зоря» – «Олександрія»: прямі конкуренти зіграють результативно

«Зоря» – «Олександрія»: прямі конкуренти зіграють результативно

18-го листопада відбудеться матч 14-го туру чемпіонату України. Цей поєдинок організують «Зоря» та «Олександрія», які ділять у турнірній таблиці третю позицію.

Минулого сезону УПЛ опоненти обмінялися гостьовими перемогами (1:0) у двох особистих зустрічах. При цьому в майбутньому матчі букмекери ставлять на «Зорю»: в популярній БК Бетвіннер П1 йде за коефіцієнт 2,15, Х грає з котируванням 3,52, а П2 можна взяти за 3,28. Аби зробити ставку в цій конторі швидко та зручно, слід завантажити додаток від Бетвіннер на смартфон. Як правильно встановити БК на Андроїд, розповіли за посиланням – https://bookmaker-ratings.ru/app-reviews/prilozhenie-betwinner-dlya-android-skachat-obzor/.

«Зоря» після переможної серії із чотирьох поєдинків в УПЛ набрала лише одне очко у двох минулих турах. Допустивши сенсаційну поразку від аутсайдера «Інгульця» (0:1), клуб із Луганська зіграв унічию з «Шахтарем» (2:2). Наразі «Зоря» замикає трійку лідерів турнірної таблиці, набравши 23 очки у 12 зустрічей.

«Олександрія» базується на четвертому місці чемпіонату, відстаючи від майбутнього суперника за додатковими показниками та за однієї гри в запасі. У попередньому турі УПЛ команда реабілітувалась за поразку від «Динамо» (1:3), вигравши гольову стрілянину у «Вереса» (3:2).

У восьми минулих матчах прем’єр-ліги «Олександрія» допустила лише одну невдачу, та й ту у протистоянні з «Динамо».

У «Зорі» цього сезону періодично трапляються спади, як це було у стартових турах. 

Проблем із забитими голами у обох команд немає. «Зоря» за підсумками 12 матчів УПЛ організувала 25 результативних ударів. «Олександрія» у свою чергу відзначилася 21 забитим голом за 11 зіграних зустрічей.

Також слід наголосити, що у гостей є активний тренд з обміном голами, який триває чотири тури. Тим паче, що обидві команди гарні в атаці.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости