Темы дня:

Знищено чотири ворожі станції РЕБ – Генштаб

Знищено чотири ворожі станції РЕБ – Генштаб

Ворог намагався наступати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – там було відбито понад 40 атак.

Українські військові завдали понад 20 ударів по російським агресорам і знищили багато важливих цілей, включаючи чотири станції радіоелектронної боротьби (РЕБ). Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у середу, 5 квітня.
Так сьогодні авіація Сил оборони за добу завдала 12 ударів по районах зосередження окупантів. На східному фронті було збито російський вертоліт Ка-52.
У свою чергу підрозділи ракетних військ та артилерії уразили два пункти управління, два склади боєприпасів, дві позиції ворожих засобів протиповітряної оборони та чотири станції радіоелектронної боротьби.
У свою чергу росіяни завдали три ракетні та 21 авіаційний удар, здійснили понад 35 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ і цивільній інфраструктурі населених пунктів.
Ворог продовжував зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – за добу було відбито понад 40 атак окупантів. В епіцентрі бойових дій залишалися населені пункти Бахмут, Авдіївка й Мар’їнка. Зокрема, під Бахмутом відбито 15 штурмів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости