Темы дня:

Значно зросла кількість жертв вибуху в мечеті у Пакистані

Значно зросла кількість жертв вибуху в мечеті у Пакистані

Влада Пешавара ввела режим надзвичайної ситуації в галузі надання медичної допомоги у всіх лікарнях міста.

Щонайменше 59 людей загинули внаслідок вибуху у мечеті в пакистанському місті Пешавар (північно-західна провінція Хайбер-Пахтунхва біля кордону з Афганістаном). Про це повідомила газета Dawn із посиланням на представника шпиталю.
Зазначається, що ще 157 людей отримали поранення.
За інформацією співробітників національних органів безпеки, терорист-смертник привів у дію вибуховий пристрій під час полуденної молитви у мечеті, де перебувало багато людей, у тому числі співробітники поліції та військовослужбовці. На місці інциденту триває рятувальна операція, і кількість жертв може зрости. Зазначається, що на момент вибуху у мечеті могли перебувати до 500 людей.
Як повідомляє телеканал GeoTV, відповідальність за напад взяло на себе заборонене в Пакистані угруповання Техрік-і-Талібан Пакистан.
Влада Пешавара ввела режим надзвичайної ситуації в галузі надання медичної допомоги у всіх лікарнях міста, а також доручила рятувальним організаціям активізувати заходи щодо надання надзвичайної допомоги.
Нагадаємо, у Пакистані у мечеті стався вибух, спочатку повідомлялося про 28 загиблих.
27 січня в Єрусалимі стався теракт – чоловік відкрив вогонь по людях, які виходили із синагоги. Внаслідок нападу щонайменше семеро людей загинули і ще десять отримали поранення.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости