Темы дня:

Журналісти додзвонилися обвинуваченим в ударі по Дніпру

Говорити із журналістами погодився Дмитро Голенков. Він заявив “нікого не обстрілював” та висловив упевненість, що “Україна стане регіоном Росії”.

Журналісти російського видання “Важливі історії” у понеділок, 16 січня, змогли зв’язатися з кількома російськими військовими, яких СБУ назвала відповідальними за ракетний удар по житловому будинку у Дніпрі.
Говорити про свою причетність до військового злочину вони відмовилися, а один із них – начальник штабу авіаційної ескадрильї авіаційної групи Шайковка Дмитро Голенков – у відповідь навіть почав погрожувати.
Під час розмови Голенков обурився: “Що, я прямо на кнопку натискав чи в цьому літаку сидів? Крим все одно наш і все інше наше. Чого ти хочеш від нас?”
– Вам особисто не шкода цих людей, які загинули у Дніпрі? 40 уже загинули, багато хто досі під завалами.
– Які люди? Про що ти взагалі говориш, я не розумію?
Після цього він почав говорити про поганий зв’язок та закликав “повернути антенну в Україні”. На тлі інший чоловік почав обзивати журналістку свинею.
Далі Голенков сказав, що Україна – регіон Росії: “Один єдиний регіон Росії. Ви навіть різними регіонами не будете”. Голенков додав: “І все інше буде наше. До побачення, дівчино”.
Штурман Дінар Назиров на питання про причетність до обстрілу у Дніпрі відповів, що він “лісничий із лісового господарства”. “Не ходіть у моєму лісі і не лякайте білок”, – сказав він.
Командир авіаційного загону 52 важкого бомбардувального авіаційного полку майор Олексій Іваненко у розмові представився асенізатором і сказав, що про російсько-українську війну нічого не думає: “Нічим уже думати”.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: