Темы дня:

Зеленський застеріг світ від ядерного шантажу РФ

Зеленський застеріг світ від ядерного шантажу РФ

Минулого року окупант не тільки захопив Чорнобильську атомну станцію, а й знову наразив на небезпеку весь світ, зазначив президент.

Потрібно зробити все необхідне для того, щоб не дати Росії шансу використати об’єкти атомної енергетики для шантажу України та всього світу. Про це сказав президент України Володимир Зеленський у річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС у середу, 26 квітня.

Глава держави наголосив, що з моменту аварії на Чорнобильській атомній станції минуло 37 років, але трагедія залишила величезний шрам для всього світу.

“Минулого року окупант не тільки захопив атомну станцію, а й знову наразив на небезпеку весь світ. Минуло більше року з моменту звільнення. Наукові та безпекові підприємства в зоні ЧАЕС уже повернулися до нормального режиму роботи. Україна та світ заплатили високу ціну за ліквідацію наслідків катастрофи, яка триває й донині. Ми маємо зробити все, щоб не дати державі-терористу жодного шансу використовувати об’єкти атомної енергетики для шантажу України й цілого світу”, – зазначив Зеленський.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости