Темы дня:

Зеленський: Висновок МАГАТЕ цілком очевидний

Зеленський: Висновок МАГАТЕ цілком очевидний

Місія організації відвідала всі ті об’єкти, які згадували представники Росії, коли розповідали свої фантазії про так звану “брудну бомбу”.

Президент України Володимир Зеленський, звертаючись до народу ввечері у четвер, 3 листопада, говорив про висновки місії МАГАТЕ, яка приїхала перевірити кілька об’єктів після заяв РФ про брудну бомбу.
“Сьогоднішній висновок МАГАТЕ цілком очевидний. Місія організації відвідала всі ті об’єкти, які згадували представники Росії, коли розповідали свої фантазії про так звану “брудну бомбу”. Ми запросили МАГАТЕ, щоб вони перевірили. Ми надали їм повну свободу дій на відповідних об’єктах та маємо чіткі та незаперечні докази того, що ніхто в Україні жодної “брудної бомби” не створював і не створює, і єдине, що брудне в нашому регіоні зараз – це голови тих у Москві, хто, на жаль, захопив контроль над російською державою і тероризує Україну та весь світ”, – сказав Зеленський.
Президент України зазначив, що деокупація захоплених ворогом земель продовжується.
Слава всім, хто захищає нашу державу! Слава всім, хто бореться та працює, наближаючи нашу перемогу! Щодо фронту – хлопці вперед йдуть. Щодо зерна – судна йдуть. Щодо окупантів – вони теж… за кораблями! Слава Україні! – додав президент.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости