Темы дня:

Зеленський розповів про ситуацію з електрикою

Зеленський розповів про ситуацію з електрикою

Можливості генерувати електрику та доставляти її споживачам збільшуються, але їх все ще недостатньо, тому подальші відключення можливі.

Президент Володимир Зеленський закликав українців економити електроенергію, попередивши, що, якщо споживання різко зросте, можливі подальші вечірні відключення електрики. Про це Зеленський сказав у своєму вечірньому відеозверненні у суботу, 26 листопада.
Президент наголосив, що енергетики продовжують відновлення системи. Вже з’явилося більше можливостей генерувати електрику та доставляти її споживачам.
Станом на ранок вдвічі менше абонентів зіткнулися з відключеннями в порівнянні з вчорашнім днем. Проте повністю забезпечити громадян України електрикою поки що не виходить.
“У 14 областях та у Києві все ще діють обмеження для понад 100 тисяч абонентів у кожному з регіонів. Якщо ввечері споживання зросте, кількість відключень може збільшитися”, – сказав Зеленський, додавши, що це ще раз говорить про те, як важливо зараз берегти енергію та споживати її раціонально.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости