Темы дня:

Зеленський: РФ хоче одного результату – окупацію

Зеленський: РФ хоче одного результату – окупацію

Допомогти вирішити війну України із Росією допоможе повна ізоляція РФ. Україна ніколи не піде на умови Москви.

Росія зацікавлена ​​лише в одному результаті – окупації територій України. На цьому наголосив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю італійському виданню Corriere della Sera.
“Вони не зацікавлені в діалозі, бо не отримають від діалогу того результату, якого хочуть. Результат, який вони хочуть, – окупація”, – сказав він.
Президент нагадав вимоги Росії. “Як мінімум, ми повинні визнати Крим частиною Росії. Вони хочуть Маріуполь, хоч контроль за Азовським морем. Спеціально запропонували формат діалогу, який ми не могли прийняти”, – зазначив Зеленський.
На його думку, “вони будуть готові говорити, коли зрозуміють: по-перше, вони одні на геополітичній карті, друге – вони не можуть окупувати нас. Тоді вони скажуть: “Ми готові” і ми в Європі зрозуміємо, що вони готові”.
У цій ситуації, вважає Зеленський, “допомогти може ізоляція, ставлення різних країн, ставлення Китаю – все дуже важливе”.
“Коли вони говорять про можливе використання ядерної зброї – не має значення, які відносини США та Китаю… Це не має значення, коли хтось говорить про можливість використання ядерної зброї… Коли вони відчують, що ізольовані, суспільство підштовхне їхню владу”, – сказав президент.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости