Темы дня:

Зеленський провів аналогію між діями Гітлера та Путіна

Зеленський провів аналогію між діями Гітлера та Путіна

Російські війська завдають ударів по тих самих інфраструктурних об’єктах столиці, що й німецькі за часів Другої світової війни.

Росія повторює злочини нацистської Німеччини, намагаючись знищити головні інфраструктурні об’єкти України. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю німецькому виданню ZDF.
“Це чистий нацизм з його (президента РФ Володимира Путіна) сторони. 22 червня, коли почалася війна (мова про Другу світову, – ред.), коли Київ бомбили, якщо подивитися, де тоді літаки бомбили, було 20 або 22 фосфорні бомби на Київську область. Бомбили тоді завод Більшовик, аеродром, вокзал та електростанцію”, – заявив Зеленський.
Він зазначив, що зараз Росія повторює злочини нацистської Німеччини і продовжує бити по інфраструктурі, де немає військових об’єктів.
“Куди Путін випустив 100 ракет два дні тому? По електростанціях, інфраструктурі. (Гітлерівці, – ред.) вдарили тоді по військовому училищу, а вони (росіяни, – ред.) – по університету”, – заявив президент, наголосивши, що відмінності у дії німецьких фашистів та росіян немає.
Нагадаємо, вранці 10 жовтня ворог завдав масованого ракетного удару по містах України.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости