Темы дня:

Зеленський прокоментував передачу п’яти підприємств державі

Зеленський прокоментував передачу п’яти підприємств державі

Такі кроки, необхідні для держави в умовах війни, робляться відповідно до чинних законів і допоможуть забезпечувати нагальні потреби сектору оборони, зазначив президент.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував примусову передачу у власність держави акцій ПАТ Укрнафта, ПАТ Укртатнафта, АТ Мотор Січ, ПрАТ АвтоКрАЗ та ПАТ Запоріжтрансформатор.
“Наша відсіч ворогові має бути максимально ефективною та злагодженою. На засіданні Ставки верховного головнокомандувача було прийнято рішення про перехід у власність держави активів стратегічно важливих підприємств: АТ Мотор Січ, ПрАТ Запоріжтрансформатор, ПрАТ АвтоКрАЗ, ПАТ Укрнафта, ПАТ Укртатнафта. Такі кроки нашої держави в умовах війни робляться згідно з чинними законами та допоможуть забезпечувати нагальні потреби нашого сектору оборони”, – зазначив президент.
Зеленський наголосив, що під час війни потрібно скерувати всі сили на звільнення країни.
Нагадаємо, 6 листопада Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила рішення про забезпечення примусового відчуження у власність держави акцій ПАТ Укрнафта, ПАТ Укртатнафта, АТ Мотор Січ, ПрАТ АвтоКрАЗ та ПАТ Запоріжтрансформатор.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости