Темы дня:

Зеленський про удар РФ по Дніпру: Це суто звірство

Зеленський про удар РФ по Дніпру: Це суто звірство

Глава держави планує домовитись про нові системи ППО після російського удару по Дніпру.

Президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні повідомив про ситуацію у Дніпрі, яке 26 травня зазнало ракетного обстрілу з боку Росії.
“Протягом дня отримую доповіді щодо ситуації у Дніпрі та ліквідації наслідків чергового удару”, – зазначив глава держави.

Зеленський заявив, що це звірство. “Це суто звірство: російська ракета, балістика – проти лікарні та ветеринарної клініки. Абсолютно хворі істоти. Станом на цю хвилину внаслідок удару загинули двоє людей. Мої співчуття рідним та близьким! Розбір завалів ще не завершився”, – наголосив він.
За інформацією президента, понад 30 людей поранені, і серед них – двоє дітей.
Зеленський наголосив, що влада зробить все можливе й неможливе, щоб пришвидшити постачання в Україну більшої кількості та якості систем ППО.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи в ефірі телемарафону удар по Дніпру, заявив, що жодних “військових цілей” для Росії вже немає.

“Росія сьогодні не має інших інструментів впливу на хід цієї війни, крім двох. Перший – це нескінченні розмови про те, що потрібно швидко сісти за стіл переговорів. А другий – це завдавати таких психологічних ударів”, – зазначив він.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости