Темы дня:

Зеленський привітав українців із Днем Соборності

Президент у своєму зверненні згадав усі галузі країни, пам’ятки та історичні постаті.

Президент Володимир Зеленський 22 січня у День Соборності опублікував звернення до українців. Зокрема глава держави запевнив у перемозі у війні проти Росії.

“Якщо не припиняти боротьбу, рано чи пізно єдину та незалежну державу буде відновлено. Якщо не досягти справжньої єдності, незалежність буде втрачено. Ми завжди знали про першу мудрість. А 24 лютого довели, що засвоїли другу. Наша Україна єдина, бо сильна. Сильна, бо єдина”, – сказав президент у відео, оприлюдненому на Facebook-сторінці.

Глава держави наголосив, що у кожного з нас більше немає чужих міст, сіл, вулиць, бо кожен регіон боронить інший регіон.

“Кожне місто рідне. Кожне село рідне. Кожна вулиця – рідна. Навіть якщо ми там ніколи в житті не були. І бійці з Києва, Львова, Кривого Рогу, Житомира, Луганська та багатьох інших міст борються за Маріуполь, Куп’янськ та Ізюм. А бійці з Ізюму, Куп’янська та Маріуполя і багатьох інших міст борються за Авдіївку, Бахмут та Соледар. І всі разом захищають Київ. І всі разом захищають Харків. І всі разом звільняють Херсон. І всі ми разом, де б народилися і де росли, говоримо сьогодні: я захищу мою Україну. Мою соборну. Моє Закарпаття, мою Волинь, моє Поділля, мою Таврію, мою Сіверщину, моє Полісся, моє Наддніпрянщина, мій Донбас, мою Галичину, мою Слобожанщину, моє Приазов’я, мою Буковину і, звичайно, мій Крим. І ніякий він не “ваш”, – наголосив Зеленський.

Президент наголосив, що українці всі захищають разом, а отже, разом і переможуть.

“І звуки перемоги почує вся Україна… Моя Україна. Наша Україна… Єдина, бо сильна. Сильна, бо єдина. З Днем Соборності, дорогий народ! З Днем Соборності, непоборні!” – привітав Зеленський українців.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: