Темы дня:

Зеленський привітав українців із Днем Прапора

Україна ніколи не визнає чужих кольорів на своїй землі і завжди готова захистити синьо-жовтий прапор, наголосив глава держави.

Президент України Володимир Зеленський узяв участь в урочистій церемонії з нагоди Дня Державного прапора. Про це 23 серпня повідомила прес-служба глави держави.
У присутності українського лідера було піднято найбільший прапор країни, розташований на території Меморіального комплексу Національний музей історії України у Другій світовій війні у Києві.
Під час виступу Зеленський зазначив, що щороку напередодні Дня Незалежності український народ вшановує один з головних своїх символів і одну з найбільших святинь – Державний прапор України.
“Поєднання двох кольорів, які ми неймовірно любимо, бережемо і ніколи не проміняємо ні на які інші. Ніколи не визнаємо чужого кольору на своїй землі та у своєму небі. І завжди готові захистити свій синьо-жовтий прапор”, – заявив президент.
Він запевнив, що Державний прапор майорітиме у всіх тимчасово окупованих містах і селах України: у Мелітополі, Херсоні, Бердянську, Скадовську, над АЕС у Енергодарі і над Каховською ГЕС, у Криму, Лисичанську й Сєверодонецьку.
Зеленський наголосив, що там не може бути прапора тих, хто програє війну, тих, хто вперше чує ці назви, тих, хто не має нічого спільного із переможцями нацизму і запорізькими козаками.
“Там буде синьо-жовтий. Наш, український прапор. Наш оберіг. Оберіг України. Від землі до неба! З Днем Державного прапора”, – підсумував глава держави.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости