Темы дня:

Зеленський повідомив про нові санкційні укази

Зеленський повідомив про нові санкційні укази

Сьогодні оприлюднено ще два санкційні укази проти осіб і компаній, які поділяють вину за російський терор або допомагають йому.

У вечірньому зверненні до співвітчизників у суботу, 15 квітня, президент України Володимир Зеленський повідомив про чергові санкційні укази проти тих, хто допомагає Росії у війні проти України.
“Сьогодні оприлюднено ще два санкційні укази проти осіб і компаній, які поділяють провину за російський терор або допомагають йому. Зокрема, це санкції проти осіб, що пропагують державу-терориста, які прикриваються спортом. Проти тих, хто пов’язаний з її чиновниками. Окремий список – це ІТ -компанії, які спонсорують терор або надають цифрові можливості для продовження агресії. Усі українські санкції синхронізуємо з глобальними санкціями – це неминучий процес. Санкційний тиск на всіх, хто винен у цій агресії, блокування їх активів та можливостей на рівні всього світу – це самозахист світу і вже зараз від будь-яких інших можливостей агресії. І я дякую всім, хто допомагає нам, Україні! Повернення миру та його стабільність не мають альтернатив”, – зазначив Зеленський.
Нагадаємо, сьогодні Зеленський провів переговори з Макроном.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости