Темы дня:

Зеленський подякував Байдену за допомогу

Зеленський подякував Байдену за допомогу

Зеленський назвав новий пакет військової допомоги США “чудовим різдвяним подарунком для всіх українців”.

Президент України Володимир Зеленський подякував президенту США Джо Байдену за рекордний пакет оборонної допомоги для України.
“Вітаю рекордний пакет оборонної допомоги. Спасибі @POTUS (офіційний акаунт Президента США – ред.) за принципово нове озброєння, зокрема БМП Bradley та зенітні ракети. Це справді посилить армію на полі бою. Чудовий різдвяний подарунок для всіх українців! Разом з народом наближаємо! спільну перемогу!”, – зазначив Зеленський у Твіттері.
Нагадаємо, Сполучені Штати Америки оголосили рекордний пакет військової допомоги для України майже на три млрд доларів. До нього входять додаткові HIMARS, бронемашини HUMVEE та MRAP, зенітні ракети Sea Sparrow, легкі танки M2 Bradley.
Раніше, 21 грудня 2022 року, влада США оголосила про виділення чергового пакету військової допомоги Україні на загальну суму 1,85 млн доларів, до якого вперше увійшла система протиракетної оборони Patriot. А 23 грудня Палата представників Конгресу США ухвалила об’ємний законопроект про держфінансування на 2023 фінансовий рік на суму 1,7 трлн доларів, який включає допомогу Україні та союзникам по НАТО.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: