Темы дня:

Зеленський чекає на нову мобілізацію в Росії

Незабаром Росії може знадобитися нова хвиля відправлення людей на війну, вважає президент України.

Російські агресори звітують про нібито завершення мобілізації, але в Україні на передовій відчувають зовсім інше. Про це заявив президент Володимира Зеленського у відеозверненні у п’ятницю, 28 жовтня.
“Провів кілька нарад з військовими з приводу поточної ситуації на передовій наших активних дій. Сьогодні у ворога  звітують про нібито завершення їхньої мобілізації. Про нібито непотрібність нових хвиль відправлення громадян Росії на фронт. Ми відчуваємо на передовій зовсім інше”, – сказав Зеленський.
Президент додав, що Росія намагається посилити тиск на позиції ЗСУ, використовуючи мобілізованих, але вони настільки погано підготовлені та екіпіровані, настільки грубо застосовуються командуванням, що це дозволяє припустити, що вже незабаром Росії може знадобитися і нова хвиля відправлення людей на війну.
“Ми до цього готуємось – готуємося до того, що нинішнє російське керівництво шукатиме якісь нові можливості, щоб продовжувати війну. Зокрема і завдяки своїм спільникам – в Ірані”, – додав Зеленський.
За його словами, щодня відбувається робота з партнерами України для того, щоб посилити протиповітряну оборону країни та інші оборонні можливості. Щодня посилюється захист критичної інфраструктури України, насамперед енергетичної.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости