Темы дня:

Зеленський: 7 січня – історичний день

Зеленський: 7 січня – історичний день

Президент наголосив, що важливо берегти настрій радості від посилення України та від набуття історичної справедливості.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні до народу у суботу, 7 січня, привітав українців з Різдвом Христовим та зазначив, що сьогоднішній день – історичний для української церкви та України загалом.
“Ще раз вітаю з Різдвом Христовим усіх, хто святкує сьогодні. Цього дня, що вже став історичним для України, для духовної незалежності нашого народу. Я був радий сьогодні бачити, скільки людей, скільки наших воїнів прийшли на богослужіння до храму Києво-Печерської лаври – у те святе місце, яке є одним із витоків української культурної традиції, дуже важливо, що в лаврі сьогодні прозвучала і звучатиме щира молитва за Україну і що ніхто більше не робитиме українців чужими у лаврі. Українська незалежність має бути міцною у всіх її елементах та буде такою. Завжди”, – зазначив Зеленський.
Президент наголосив на радості українців від відновлення справедливості.
“Ми з вами це забезпечуємо. І дуже важливо берегти й надалі такий настрій, який відчувався сьогодні. Настрій радості від посилення України та від набуття історичної справедливості. Я бажаю всім українцям та українкам, щоб саме такий настрій був у нас із вами частіше”, – сказав президент.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости