Темы дня:

Захисникам України у грудні підвищать зарплату

Захисникам України у грудні підвищать зарплату

Це викликано низкою додаткових нарахувань.

Українські захисники у грудні отримають зарплату, яка буде майже на 37% більшою, ніж виплата за листопад. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр під час останнього брифінгузазначила, що це викликано низкою додаткових нарахувань для військовослужбовців.

За її словами, на сьогодні вже формально виплачено 60% від загального обсягу щомісячного грошового забезпечення. Йдеться про посадовий оклад, виплати за звання, вислугу років тощо. Загалом це найменша за обсягом позиція у структурі грошового забезпечення.

“Всі виплати проходять за статтею щомісячне грошове забезпечення. Тому у грудні за цією позицією буде виплачено воїнам майже на 37% більше, ніж було у листопаді”, — пояснила Маляр.

Нагадаємо, начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач зауважив, що від 24 лютого, коли тільки було підписано указ президента, не було ніяких хвиль мобілізації. Він підтвердив, що в Україні наразі зменшилася кількість людей, яких призивають на службу, проте це не є свідченням того, що після Нового року буде нова хвиля мобілізації.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости