Темы дня:

За добу росіяни обстріляли 10 населених пунктів

За добу росіяни обстріляли 10 населених пунктів

Ворог продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та житлах цивільного населення.

Протягом доби противник завдав чотири ракетних та 12 авіаційних ударів, здійснив понад 14 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 7 листопада.
Удари російських окупантів зазнали райони близько 10 населених пунктів Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Херсонської областей.
На Волинському та Поліському напрямках ситуація без істотних змін. Однак Республіка Білорусь і надалі підтримує збройну агресію РФ проти України, надаючи їй військову інфраструктуру, територію та повітряний простір. Зберігається загроза завдання ударів противником і залучення ударних БПЛА з території та повітряного простору Білорусі.
Також противник продовжує зазнавати втрат. За уточненою інформацією, у ніч на 6 листопада у місті Гола Пристань знищено запаси палива окупантів, кажуть військові.
Авіація Сил оборони протягом доби завдала ворогові дев’ять ударів. Під ураження потрапили шість районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а також три позиції засобів протиповітряної оборони супротивника. Підрозділи протиповітряної оборони збили літак Су-25.
Воїни українських ракетних військ та артилерії за цю добу вразили чотири пункти управління, два райони зосередження живої сили та ОВТ і склад боєприпасів окупантів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости