Темы дня:

За добу РФ завдала 22 ударів по Донецькій області

За добу РФ завдала 22 ударів по Донецькій області

Війська РФ обстріляли міста Покровськ, Авдіївка, Торецьк, Бахмут, Костянтинівка, селища Південне та Залізне, села Новоолександрівка, Журавка, Іллінка, Стародубівка, Вдале, Уманське, Дружби та Переїзне.

Правоохоронці за минулу добу задокументували 22 удари російських військ по будинках та цивільній інфраструктурі Донецької області. Встановлено наявність жертв серед мирного населення. Про це повідомляє Національна поліція.

Повідомляється, що війська РФ обстріляли міста Покровськ, Авдіївка, Торецьк, Бахмут, Костянтинівка, селища Південне та Залізне, села Новоолександрівка, Журавка, Іллінка, Стародубівка, Вдале, Уманське, Дружби та Переїзне.

За даними поліції, загарбники завдавали ударів некерованими авіаційними ракетами (НУРС) та ракетами 9Н723 Іскадер-М, також стріляли з артилерії, реактивних систем залпового вогню Ураган та Смерч.

Внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено та зруйновано 49 цивільних об’єктів: 33 житлові будинки, з них п’ять – багатоквартирні, школа, дитячий садок, медичний коледж, палац культури, залізниця та підприємства.

Поліція відкрила провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости