Темы дня:

Який варіант захисту екрану обрати для iPhone 14

Який варіант захисту екрану обрати для iPhone 14

Усі любителі яблучної техніки знаходяться в очікуванні новинки – iPhone14. Та які лайфхаки для захисту екрана вашого смартфона можна буде застосувати.

Екран телефону являється одним із найбільш вразливих до фізичних пошкоджень місць і при цьому найбільш дорогим у ремонті чи заміні. Тому так важливо одразу же подбати про захист екрану. Так, пленка для iphone14 promax може вирішити багато питань. Є варінти зі склом. Давайте розберемося, щ краще обрати.

Ми склали список найкращих доступних захисних плінок та екранів для iPhone. Це охоплює все: від багатофункціональних протекторів із загартованого скла до більш гнучких і доступних покриттів на основі плівки.

Захисне скло InvisibleShield Glass XTR

Компанія Zagg заявляє, що її лінійка Glass XTR – це найсучасніші захисні екрани на сьогодні. Він, Завдяки міцному загартованому склу, доповненому набором додаткових функцій. Серед них фільтр синього світла Eyesafe та антимікробна обробка, яка зводить до мінімуму ріст бактерій та інших мікробів. Якщо це не робить його достатньо захисним, інтеграція матеріалу Zagg D3O робить протектор ще міцнішим і міцнішим. Геймери також будуть задоволені, оскільки він був розроблений для високої чутливості до дотиків.

Totallee Screen Protector

Захисний екран iPhone від Totallee може мати загальну назву, але він надає широкий спектр функцій і засобів захисту. Його скло від краю до краю не лише закриває весь дисплей iPhone, але й має рейтинг твердості 9H, який витримує більшість поширених аварій. Оскільки він виготовлений із загартованого скла, він обіцяє бути втричі міцнішим за типову захисну плівку з ПЕТ. Однак він помітно тонкий і легкий, тож він все ще забезпечує таку чіткість і чутливість, як і обкладинка на основі плівки.

Захисне скло Olixar

Захисні плівки для екрана Olixar є одними з найкращих у цій галузі, і ця плівка для iPhone не є винятком. Його загартоване скло має рейтинг твердості 9H, а додавання антирозбійної плівки означає, що навіть якщо ви впустите його з великої висоти, воно не розіб’ється на дрібні шматочки. Незважаючи на свою міцність, він може похвалитися 95% проникненням світла, чому сприяє той факт, що він легкий і тонкий лише 0,27 мм.

Захисне скло Supershieldz

Якщо вам потрібен ефективний захисний екран, який не потребує серйозних витрат, Supershieldz — саме те, що вам потрібно. Як і дорожчі моделі, він складається із загартованого скла з показником твердості 9H, тому, незважаючи на доступну ціну, він не економить на довговічності. Він також забезпечує майже 100% чіткість, тому екран iPhone не буде виглядати або поводитися інакше. Приємною додатковою особливістю є олеофобне та гідрофобне покриття, які відштовхують масло та воду. Крім того, заокруглені краї 2.5D роблять його більш зручним у використанні.

На сайті stylus.ua ви можете знайті великій вибір захисту для вашого iPhone14. В компанії заздалегіть приготувалися до дебюту довгоочікуванної новинки. Якісний захист смартфону, гарантує його більш довговічні та безпечну єксплуатацію.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: