Темы дня:

Як вибрати надійні двері для оселі?

Як вибрати надійні двері для оселі?

Чи залежить тип дверей для надійного захисту вашого будинку від грабіжників та інших, м’яко кажучи, недоброзичливих людей? Де і які двері краще купити, щоб вони вам слугували не одне десятиліття? Яка деревина вважаться найякіснішою для міжкімнатних та вхідних дверей?

В народі кажуть, що немає дверей та відповідно замків, які б не відкрили б грабіжники. Так це чи ні залежить від багатьох факторів, які беззаперечно впливають на вашу безпеку на безпеку ваших особистих речей.

Звичайно, що основна задача в темі безпеки лежить на «плечах» замків та інших механізмів, але й від якості дверей також багато чого залежить. Наприклад, двері з тонкого спресованого дерева дуже просто зламати або ж вибити. Це якщо розглядувати варіант охорони оселі від дебоширів та інших непривітних осіб. Тому для цього випадку краще придбати, наприклад, бронедвері у Киеві, чи іншому великому місті від надійного виробника. Компанія «Світ дверей» являєтеся однією з найкращих в сфері виробництва дверей з товстого металу, або по іншому кажучи – бронедверей.

Данна компанія пропоную покупцям великий асортимент бронедверей та різних типів замків, які є беззаперечно основою безпечного дому. Тут ви зможете найти двері на різну товщину гаманця, та на будь-який смак. Спеціалісти та монтажники високого класу данної компанії, зможуть встановити вибрані вами двері, навіть в проблемних місцях.

Зверніть увагу, що встановлення дверей професіоналами відіграє дуже велику роль, так як при невмілій установці, двері можуть просісти або ж перекоситися. Тож не економте гроші на цьому, бо надалі це може зіграти з вами злий жарт.

Бронедвері виготовляють з листового металу, частіше за все зі сталі, товщина якого починається від 2 міліметрів. Сама така товщина дає змогу її власникам почувати себе в безпеці, так як вони можуть витримувати різні динамічні навантаження та механічні впливи. Простіше кажучи, вони витримують різні удари абсолютно різними предметами, та навіть можуть витримувати постріли з вогнепальної зброї, але звичайно, якщо кількість пострілів не буде зашкалювати.

Для хорошої звуко та теплоізоляції, між листами металу влаштовують наповнювачі з пінополіуретану та мінеральної вати.  Це дає змогу не пропускати в квартиру завій шум та зберігати тепло в оселі.

Основну роботу виконує не тільки листовий метал, а і грані жорсткості. Відмітимо, що дійсно, грані жорсткості придають дверям більшої надійності, та наділяють їх властивостями, які підсилюють витримку від механічних пошкоджень. Але це не означає, що чим більше таких граней, тим краще, так як вони збільшують власну вагу дверей, що безперечно є важливим критерієм. Конструктори, які працюють над створенням бронедверей заздалегідь прорахували оптимальну пропорцію граней жорсткості до листового металу, що дало змогу зменшити вагу дверей до відносно мінімальної.

Звичайно, що краще встановлювати бронедвері разом з сигналізацією, або ж з замками великої секретності.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости