Темы дня:

Вуглегірську ТЕС штурмували з різних напрямків

Вуглегірську ТЕС штурмували з різних напрямків

Ворог веде бойові дії з метою створення умов для наступу на Бахмут та оволодіння територією Вуглегірської ТЕС, зазначили у Генштабі.

Російські агресори з різних напрямків вели штурмові дії з метою захоплення території Вуглегірської ТЕС у Донецькій області. Але всі їхні спроби були відбиті, повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні у неділю, 24 липня.

Так, на Волинському та Поліському напрямах ситуація істотних змін не зазнала. Підрозділи збройних сил Білорусі продовжують виконувати певні завдання щодо посилення охорони у прикордонних районах Брестської та Гомельської областей.
На Сіверському напрямку війська РФ здійснили обстріли в районах населених пунктів Гай Чернігівської області, а також Гудове, Яструбіне, Білопілля та Грабівське у Сумській області. Окрім того, періодично окупанти ведуть повітряну розвідку позицій сил оборони у прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей.
На Харківському напрямку ворог чинив вогняне ураження із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Питомник, Петрівка, Новомиколаївка, Старий Салтів, Благодатне, Прудянка, Лісове, Леб’яже, Коробочкине, Дергачі, Перемога та ін.
На Слов’янському напрямку противник обстріляв з артилерії райони Богородичного та Адамівки. На Краматорському напрямку обстріли зафіксовано біля Стародубівки, Піскунівки, Сіверська, Спірного та Івано-Дар’ївки. Також окупанти задіяли дрони.
На Бахмутському напрямку ворог веде бойові дії з метою створення умов для наступу на Бахмут та оволодіння територією Вуглегірської ТЕС. Російські війська здійснювали обстріл військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Зайцеве, Вершина, Берестове, Шуми, Бахмут, Нью-Йорк, Бахмутське, Покровське, Новолуганське, Веселе та інших, задіяли штурмову та армійську авіацію.
“З різних напрямків ворог вів штурмові дії з метою встановлення контролю за територією Вуглегірської ТЕС. Українські воїни знову відкинули окупантів назад”, – йдеться у повідомленні.
На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках фіксуються систематичні обстріли в районах населених пунктів Золота Нива, Вугледар, Веселе, Авдіївка, Красногорівка та багато інших. Ворожий безпілотник діяв біля Малої Токмачки та Новодарівки. На окремих ділянках окупанти намагаються вдосконалити інженерне обладнання оборонних рубежів та позицій.
На Південнобузькому напрямі основні зусилля противник зосереджує на утриманні позицій. Обстрілював цивільну та військову інфраструктуру біля Червоної Долини, Киселівки, Тернівки, Добрянки, Олександрівки, Кобзарців та інших.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости