Темы дня:

Ворог просунувся під Миколаєвом – Генштаб

Ворог просунувся під Миколаєвом – Генштаб

Противник зайняв південну околицю населеного пункту Благодатне у Вітовському районі. Бойові дії там продовжуються.

Українські військові відбили чергові штурми російських агресорів на Донбасі. Проте ворог досяг часткового успіху в Миколаївській області.

“На Миколаївському напрямі веде (ворог – ред.) наступальний бій у напрямку Васильки – Благодатне, має частковий успіх, зайняв південну околицю населеного пункту Благодатне (у Вітовському районі – ред.), бойові дії продовжуються”, – йдеться у повідомленні.

На Харківському напрямку противник обстріляв із ствольної та реактивної артилерії райони Прудянки, Руських Тишків, Шестакового, Піщаного та Печенігова. Завдав авіаційних ударів біля Мосьпанового, Старого Салтова та Гусарівки. Вів повітряну розвідку неподалік від населеного пункту Великі Проходи.

На Слов’янському напрямку зафіксовано артилерійські обстріли неподалік від Шевелівки, Краснопілля, Дубровного, Норцівки, Сулігівки та Долини.

Ворог провів розвідку боєм у напрямку Пасіка-Богородичного, успіху не мав, відійшов.

Намагався вести штурмові дії у напрямках Бражківка-Нова Дмитрівка та Сулігівка-Нова Дмитрівка. Зазнав невдачі і відступив.

На Донецькому напрямі ворог намагається продовжити наступальні дії.

На Краматорському напрямку противник робив обстріл зі ствольної та реактивної артилерії біля Сіверська, Григорівки, Верхньокам’янського та Івано-Дар’ївки. Вів наступ у напрямку Берестово-Івано-Даріївка, успіху не мав.

На Бахмутському напрямку ворог обстрілював позиції українських військ із танків, ствольної артилерії та РСЗВ у районах н.п. Соледар, Яковлівка, Зайцеве, Шуми та Залізне.

Наніс авіаудари неподалік від Зайцевого, Бахмута і Соледара.

Вів наступальні бої у напрямках Покровське-Бахмутське та Семигір’я-Зайцеве, успіху не мав, відійшов. Продовжуються бойові дії у напрямках Залізна Балка-Нью-Йорк та Новоселівка-Нью-Йорк.

На Авдіївському напрямку обстріли зафіксовано в районах Мар’їнки, Водяного, Олександрополя та Пісків. Окупанти завдали авіаційних ударів біля Авдіївки, Новобахмутівки, Мар’їнки, Водяного та Красногорівки. Вели повітряну розвідку БПЛА в районах населених пунктів Покровськ, Красногорівка, Веселе та Опитне.

Підрозділи противника ведуть штурмові дії у напрямах Піски-Невельське, Лозове-Невельське та Старомихайлівка-Мар’їнка, бойові дії продовжуються.

На Новопавлівському напрямку ворог скоїв обстріл з артилерії поблизу Шевченка, Великої Новосілки, Пречистівки та Времівки. Задіяв авіацію неподалік від Новомихайлівки та Павлівки.

На Запорізькому напрямку агресор здійснював обстріл зі ствольної, реактивної артилерії та танків у районах н.п. Нескучне, Залізничне, Малинівка, Мала Токмачка, Полтавка, Новосілка, Дорожнянка, Горіхів, Малі Щербаки, Червоне та Новоданилівка. Завдав авіаційних ударів у районах Гуляйполя, Ольговського та Червоного. Вів повітряну розвідку із застосуванням БПЛА Орлан-10 у районі Запоріжжя.

У Південнобузькому напрямку противник вів обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах Степової Долини, Лиманів та ще 15 населених пунктів. Завдав авіаційних ударів біля Ольгиного, Зарічного, Новогригорівки, Білої Криниці, Таврійського, Лозового та Андріївки. Вів повітряну розвідку БПЛА.

Нагадаємо, ЗСУ за минулу добу ліквідували ще 200 окупантів. Загальні втрати РФ від початку повномасштабної війни становлять уже 44 900 військових убитими.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости