Темы дня:

Ворог обстріляв понад 20 населених пунктів

Ворог обстріляв понад 20 населених пунктів

Окупанти продовжують завдавати ударів по критичній інфраструктурі та житлу цивільного населення.

Протягом доби противник завдав чотирьох ракетних та п’ять авіаційних ударів, здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні 5 листопада.
Ударів противника зазнали райони понад 20 населених пунктів Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.
На Волинському та Поліському напрямках ситуація без істотних змін. Але, за наявною інформацією, продовжили перевірку бойової готовності підрозділів збройних сил Білорусі до 14 листопада. Зберігається загроза завдання авіаційних ударів, включаючи використання ударних БпЛА з території та повітряного простору Білорусі.
На інших напрямках ворог здійснював обстріли:
  • на Слобожанському напрямку – з мінометів та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Бударки, Глибоке, Золочів, Красне, Огірцеве та Стариця Харківської області;
  • на Куп’янському та Лиманському напрямках – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Дворічна, Кислівка і Табаївка Харківської області; Макіївка, Невське і Площанка на Луганщині та Торське і Ямполівка Донецької області;
  • на Бахмутському напрямку – з танків та різнокаліберної артилерії, в районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Зеленопілля, Кліщіївка, Майорськ, Опитне, Соледар, Спірне та Яковлівка Донецької області;
  • на Авдіївському напрямку – з танків та усього спектру артилерії, в районах населених пунктів Авдіївка, Водяне, Кам’янка, Красногорівка, Мар’їнка, Невельське та Первомайське Донецької області;
  • на Новопавлівському напрямку – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Богоявленка, Велика Новосілка, Вугледар, Времівка, Павлівка, Новоукраїнка та Пречистівка Донецької області;
  • на Запорізькому напрямку – з танків та артилерії різних типів, в районах населених пунктів Гуляйпільське, Дорожнянка, Залізничне, Малинівка, Новоданилівка, Успенівка та Щербаки Запорізької області.
  • На Південнобузькому напрямку обстрілів зазнали райони понад 20 населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення. Серед них – Білогірка, Давидів Брід і Правдине Херсонської області та Зоря, Мирне і Широке на Миколаївщині.
Унаслідок дій Сил оборони на Херсонщині вражений район зосередження російських окупаційних військ у населеному пункті Раденськ. Втрати супротивника уточнюються.
Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала трьох ударів по районах зосередження особового складу та техніки ворога. Підрозділи протиповітряної оборони збили один безпілотник Мерлін. За уточненою інформацією, за попередню добу знищено два вертольоти Ка-52 Алігатор.
Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони за добу вразили дев’ять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та боєприпасів окупантів.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости