Темы дня:

Вимкнення світла: Зеленський вимагає зрозумілості

Вимкнення світла: Зеленський вимагає зрозумілості

Президент підкреслив, що важливо, щоб люди розуміли, коли і на який проміжок часу в них вимкнуть електроенергію.

Президент Володимир Зеленський вимагає від енергокомпаній зробити ситуацію з відключеннями світла якомога прогнозованішою і справедливішою для всіх громадян. Про це він сказав у вечірньому зверненні до українців у середу, 30 листопада.
Зеленський повідомив, що станом на вечір близько шести мільйонів абонентів у більшості областей України та у Києві відключено від електрики.
За його словами, ситуація залишається дуже складною саме у столиці, а також на Київщині, у Вінницькій, Львівській, Одеській, Хмельницькій та Черкаській областях.
Енергетики та комунальники, всі служби роблять все, щоб стабілізувати систему та дати людям більше енергії на довгий час, запевнив Зеленський.
“І я ще раз хочу наголосити: дуже важливо, щоб люди розуміли, коли і на який проміжок часу у них відключать електрику. Це відповідальність як самої енергокомпанії, так і місцевої влади. Люди мають право знати. І настільки, наскільки це можливо зараз, повинна бути забезпечена передбачуваність життя. Люди бачать, що у сусідніх будинках чи на найближчих вулицях чомусь інші правила щодо світла. А має бути справедливість та зрозумілість”, – наголосив Зеленський.
Він також повідомив, що у середу провів нараду з питань енергетики та зв’язку.
“Фіксуємо результати того, що вже зроблено для захисту наших систем. Готуємо нові рішення. Також готуємо нові рішення, щоб не допустити будь-якої можливості Росії маніпулювати внутрішнім життям України”, – сказав Зеленський, пообіцявши свого часу деталізувати і це.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости