Темы дня:

В Усика перевага, але у Джошуа є важкий удар – Джойс

В Усика перевага, але у Джошуа є важкий удар – Джойс

Непереможений британський суперважкоатлет Джо Джойс вкотре висловився стосовно бою-реваншу.

Джо Джойс продовжує оцінювати шанси Олександра Усика та Ентоні Джошуа у бою-реванші. На думку непереможеного британського суперважковаговика, спочатку перевага буде на боці українця, адже він уже перемагав і знає, як це робити.

Єдиний шанс Джошуа – це потужний удар, який може відправити суперника в нокаут. Проте, за словами Джойса, потрібно дочекатися початку поєдинку, аби зрозуміти, яку тактику обрали спортсмени.

“Потрібно побачити, якими вони будуть цього вечора. Коли прозвучить гонг і розпочнеться перший раунд, можна буде оцінити, як пройде бій. Але Усик вже перемагав Джошуа, тож йому просто потрібно зробити те саме. До того ж у нього є впевненість після цієї перемоги, тому від Джошуа залежить, чи зможе він зробити крок уперед, щоб спробувати повернути свої титули.

В Усика є все, щоб знову побити Джошуа. Втім, Ентоні має шанс панчера, у нього важкий удар. Але якщо він не зможе донести потужних ударів, то Усик знову переможе”, – сказав Джойс в інтерв’ю YouTube-каналу talkSPORT Boxing.

Нагадаємо, реванш Усик – Джошуа відбудеться 20 серпня у Саудівській Аравії. Поєдинок пройде на арені Super Dome у місті Джидда.

У першому бою, який відбувся у вересні 2021 року, українець переміг британця одноголосним рішенням суддів, завоювавши чемпіонські пояси.

Раніше Олександр Усик показав, як готується до бою-реваншу проти Ентоні Джошуа.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: