Темы дня:

В Україні розпочала роботу онлайн-місія МВФ

В Україні розпочала роботу онлайн-місія МВФ

Представники Фонду продовжать дискусію з українським урядом щодо нової програми кредитування.

Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) на чолі з Гевіном Греєм у п’ятницю, 11 листопада, розпочала роботу онлайн із представниками України. Про це повідомило агентство Інтерфакс-Україна із посиланням на заяву постійного представника МВФ в Україні Ваграма Степаняна.
Зазначається, що сторони продовжать обговорення запиту української влади щодо Моніторингової програми із залученням Ради виконавчих директорів МВФ (PMB).
“Діалог спиратиметься на результати зустрічей, проведених минулого місяця у Відні. Робота місії проходитиме в онлайн-режимі”, – уточнив Степанян.
Раніше глава НБУ Андрій Пишний заявив, що місія, як очікується, триватиме до 17 листопада та сформулює остаточні домовленості для можливості затвердження PMB Радою директорів Фонду на початку грудня.
За його словами, ці технічні дискусії за участю керівництва Нацбанку та Мінфіну “мають напрацювати контур програми, яка ляже в основу плану дій НБУ на найближчі роки і, ймовірно, стане основою програми розширеного фінансування, на яку команда України розраховує”.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: