Темы дня:

В ОП відреагували на “витік” про наступ ЗСУ

В ОП відреагували на “витік” про наступ ЗСУ

Москві дуже хочеться зірвати український контрнаступ, але справжні плани росіяни незабаром побачать на полі, зазначив Михайло Подоляк.

Опубліковані в соцмережах матеріали про підготовку контрнаступу української армії, як нібито “витік” секретних військових документів, є російською підробкою. Про це написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter у п’ятницю, 7 квітня.

“З розпаду СРСР російська розвідка деградувала настільки, що єдиний спосіб відмитися від “солсберівських пригод”, “триденних планів” та інших провалів – це фотошоп і “віртуальні псевдозливання”. Москві дуже хочеться зірвати український контрнаступ. Але справжні плани росіяни побачать на полі. Скоро”, – написав Подоляк.

Раніше американське видання New York Times повідомило, що у Twitter і Telegram з’явилися нібито засекречені документи з подробицями планів США та НАТО щодо укріплення ЗСУ перед запланованим контрнаступом. За даними видання, Пентагон нібито розслідує, хто міг стояти за “витоком” документів.

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що інформацію про контрнаступ закрито. За його словами, про реальний стан справ з цього питання знають не більше 3-5 осіб на планеті.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости
Похожие темы: