Темы дня:

В Одесі залишаються без світла майже 60% споживачів

В Одесі залишаються без світла майже 60% споживачів

Вранці у середу найбільша частка відключених споживачів була у Волинській, Закарпатській, Кіровоградській, Одеській областях та Києві.

В Одесі зберігається складна ситуація із електропостачанням. Лише трохи більше 40% споживачів отримують електрику за графіками, повідомляє Міненерго 8 лютого.

Станом на ранок середи частка знеструмлених споживачів міста та району становить близько 58% від їхньої загальної кількості. Забезпечено живлення об’єктів критичної інфраструктури та черговість подачі напруги на інших споживачів відбувається згідно зі складеним графіком, йдеться у повідомленні.

Вказано, що сьогодні, незважаючи на значне похолодання та зростання попиту на електроенергію, обсяг дефіциту потужності в країні залишається на рівні попередньої доби. Цього вдалося досягти завдяки ремонтам енергоблоків електростанцій та теплоелектроцентралі та значним обсягам гідроресурсів.

У зв’язку з бойовими діями найскладніша ситуація зі знеструмленнями у Донецькій, Херсонській та Харківській областях. Через дефіцит потужності найбільша частка відключених споживачів у Волинській, Закарпатській, Кіровоградській, Одеській областях та у Києві.

При цьому кількість знеструмлених споживачів (сумарно внаслідок бойових дій та відповідно до графіків відключень) на ранок середи на 4,3% нижча, ніж у вівторок, 7 лютого.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости