Темы дня:

В Одесі чотирирічні двійнята померли, поївши овочів з ринку – ЗМІ

В Одесі чотирирічні двійнята померли, поївши овочів з ринку – ЗМІ

Мати дітей викликала додому дитячу лікарку за оголошенням на сайті, проте її зусилля виявилися марними.

В Одесі поліцейські встановлюють причини смерті чотирирічного хлопчика та його сестри. Про це повідомляє поліція Одеської області у вівторок, 16 травня.
За даними правоохоронців, дітям стало зле увечері 14 травня. Спочатку мати намагалася самотужки надати їм домедичну допомогу, а коли це не допомогло – покликала медичну сестру.
Однак згодом стан дітей різко погіршився і мати викликала “швидку”. Хлопчик помер до приїзду лікарів, а дівчинка – у медичному закладі. Попередньою причиною смерті дітей стало отруєння невідомою речовиною.

За фактом нещасного випадку в поліції розпочали кримінальне провадження. Крім того, відкрито кримінальне провадження за статтею про неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків.
Призначено низку експертиз, які мають виявити причину смерті дітей. Слідство у справі триває.

Видання Антикор з посиланням на джерело у правоохоронних органах наводить подробиці трагедії. Зазначається, це родина переселенців з Херсона. Мати загиблих дітей купила на ринку овочі та погодувала ними дітей, після чого у тих захворіли животи та почалося блювання.

Жінка вирішила викликати додому дитячого лікаря, якого знайшла на сайті оголошень. Медпрацівниця зробила дітям укол, після якого блювота припинилася, проте їжу діти так і не вживали, а пили тільки воду.

Зазначається, що діти рухалися з великими зусиллями, тож мати викликала швидку допомогу. За кілька хвилин до приїзду медичних працівників син жінки перестав дихати.

“Працівники швидкої допомоги намагалися провести реанімаційні заходи, проте хлопчик на той час уже був мертвим, у свою чергу доньку доставили до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні з діагнозом “отруєння невідомою речовиною”, у важкому стані, де вона також померла”, – повідомило джерело.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости