Темы дня:

В Днепропетровске фальшивые налоговики собирают деньги с предпринимателей

В Днепропетровске фальшивые налоговики собирают деньги с предпринимателей

Об этом предупреждает милиция: не давайте денег в долг гражданам «из Миндоходов». Это называется “грязная провокация”

Останнім часом встановлюються непоодинокі факти вчинення шахрайських дій під видом або від імені працівників структурних підрозділів ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області з метою протиправного заволодіння коштами суб’єктів господарської діяльності.

Найбільш типова і розповсюджена злочинна схема, як правило, зароджується з телефонного дзвінка до суб’єкта господарської діяльності від імені нібито керівника територіальної інспекції Міндоходів області або за його дорученням (найчастіше заступника начальника інспекції) із проханням надати гроші у борг на службові потреби працівників служби; на фінансову допомогу для прийому представників центрального апарату Міністерства тощо. Діють такі особи через посередників, які у переважній більшості випадків самі не обізнані у тому, що відбувається і виконують функцію отримання та передачі грошей як складовий і контрольований шахраями ланцюг. Розміри витребуваних грошей становлять від декількох сот до десятків тисяч гривень.

Тож шановні громадяни, не дайте втягнути себе в брудну провокацію, у разі отримання інформації про вчинення протиправних дій під видом працівників підрозділів ГУ Міндоходів області або нібито від їх імені, про всі можливі шахрайські та провокаційні дії відносно них,  просимо негайно повідомити за телефоном: (044) 284-00-07 для організації і проведення комплексу заходів щодо припинення протиправних дій, встановлення всього кола причетних осіб та притягнення винних до відповідальності.

 

Источник: gazeta

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости