Темы дня:

Успіхи ЗСУ зруйнували плани окупантів – ОК Південь

Успіхи ЗСУ зруйнували плани окупантів – ОК Південь

Збройні сили України змогли взяти під вогневий контроль низку мостів на Херсонщині, що зруйнувало логістичні наміри загарбників, наголосила Наталія Гуменюк.

Збройні сили України (ЗСУ) взяли під вогневий контроль мостів у Херсонській області та знищили ворожу батарею С-300, з якої били по Миколаєву. Про це повідомила начальник об’єднаного координаційного прес-центру Оперативного командування (ОК) Південь Наталія Гуменюк на брифінгу у понеділок, 25 липня.
“Під вогневий контроль нашими підрозділами взято кілька транспортних артерій. Логістичні наміри ворога зруйновані. Ми контролюємо транспортні шляхи, які дуже важливі для ворога. У зв’язку з чим вони вже не можуть пересуватися і вільно маневрувати, не можуть створювати ударні угруповання”, – повідомила вона.
За її словами, взяття під вогневий контроль Антонівського та Каховського мостів на Херсонщині також деморалізує особовий склад сил окупантів.
Остання доба на півдні країни пройшла продуктивно, бо українські захисники відпрацювали п’ять авіаційних ударів, зазначила представниця ОК Південь. Внаслідок цього вони знищили п’ять опорних пунктів ворога.
Крім того, українські військові знищили командно-наглядовий пункт спецпідрозділу російських гвардійців.

Подписывайтесь на Ukrnews24.net в Telegram, чтобы быть в курсе самых интересных событий.

Последние новости